Warmtepomp aanschaffen? Kom naar de gratis informatieavond!

Wil u overstappen naar verwarming met een warmtepomp? Het EnergieHuis Slim Wonen kan u helpen met het beantwoorden van uw vragen. Meld u aan voor de informatieavond op 18 april en leer wat u kunt doen bij de aanschaf van een warmtepomp.

Waar er tijdens de vorige bijeenkomsten werd ingegaan op de weg naar een gasloos huis en de mogelijkheden van isolatie van de woning, is er tijdens de derde thema-avond uitgebreid aandacht voor de warmtepomp. Zo worden de verschillende soorten pompen behandeld en wordt stilgestaan bij de maatregelen en aanpassingen waar u op moet letten bij de aanschaf. Ook wordt op een rij gezet welke financieringsmogelijkheden er zijn voor het kopen van een warmtepomp.

Bent u erbij? Meld u aan! De bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 18 april van 19:30 uur tot 21:30 uur in het gemeentehuis van Geldrop. De toegang is gratis. U kunt zich inschrijven via het mailadres y.v.d.dungen@geldrop-mierlo.nl. Wilt u aangeven met hoeveel personen u komt?

Nu al meer weten over warmtepompen? Kijk dan op www.energiehuisslimwonen.nl(externe link) voor informatie en doe de woning QuickScan met het verbeterplan.