Vragen over de belastingaangifte?

Kom naar een van de Belastingspreekuren in de bibliotheek

Kunt u wel wat hulp gebruiken bij uw belastingaangifte? Bibliotheek Dommeldal helpt u graag hiermee. U bent van harte welkom bij een van de belastingspreekuren in de maanden maart en april.

Een deskundige beantwoordt alle vragen over het invullen van aangiftes zo volledig mogelijk en geeft u advies, zodat u verder kunt met de aangifte. Daarna vult u zelf het belastingformulier in.

Voor wie?
De belastinghulp via de bibliotheek is voor iedereen (niet voor ondernemers / zzp-ers) met een maximaal verzamelinkomen van 35.000 euro voor alleenstaanden en 50.000 euro voor gehuwden/samenwonenden. Het gaat hier uitsluitend om een eenvoudige aangifte, dat wil zeggen: u heeft een salaris, of AOW met eventueel een pensioen. U hoeft geen lid te zijn van de bibliotheek voor deze dienst.

Wat heeft u nodig voor een eenvoudige aangifte?

  • Jaaropgave(n) 2022
  • Werkende DigiD-inlog en wachtwoord (heeft u dit nog niet, kom dan eerst naar het Informatiepunt Digitale Overheid, IDO, in de bibliotheek)
  • Legitimatiebewijs
  • Mobiele telefoon
  • Bonnetjes en rekeningen van aftrekbare door u gemaakte kosten als u die heeft, bijvoorbeeld zorgkosten en/of giften

Wanneer?
Kijk in het overzicht hieronder of op http://www.bibliotheekdommeldal.nl/activiteiten wanneer belastinghulp in welke vestiging beschikbaar is.

Telefonisch Belastingspreekuur – alle vestigingen
Op donderdag 9 maart en vrijdag 10 maart helpt een deskundige u tijdens het telefonisch belastingspreekuur met uw belastingaangifte. U kunt via www.bibliotheekdommeldal.nl/activiteiten kiezen uit de volgende tijden:

09.00 – 10.00 uur
10.00 – 11.00 uur
11.00 – 12.00 uur
14.00 – 15.00 uur
15.00 – 16.00 uur
16.00 – 17.00 uur

Geef s.v.p. uw naam, telefoonnummer en tijdvoorkeur door via de knop reserveren, dan neemt een deskundige van Bibliotheek Dommeldal contact met u op. U krijgt tijdens het spreekuur de gelegenheid om u te laten informeren over de belastingaangifte. Een deskundige beantwoordt alle vragen zo volledig mogelijk en geeft u advies, zodat u verder kunt met de aangifte. Daarna vult u zelf het belastingformulier in.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s