Carnaval 2023 in Wijkcentrum De Dreef

Zondag 29 januari 14.00 uur

Receptie De Broakese Karnavalszotten; Prinses Marionneke d’n urste, 61e prinses van de  Broakese Karnavalszotten, bijgestaan door Hofdame Brighella.

Zaterdag 4 februari 19.30 uur

Doorzetters: vanavond is de Dreef het FEESTpaleis van de doorzetters. Tijdens deze avond wordt het nieuwe seizoen geopend.

Vrijdagavond 17 februari 18.30 – 21.30 uur

Extra jeugd disco in teken van de carnaval.

Zaterdag 18 februari vanaf 14.00 uur/ 18.00 uur

We trappen we af met een middag waarbij de allerkleinste alle ruimte krijgen op ons danspodium. We draaien leuke filmpjes waarop ze volop mee kunnen doen.

Zaterdagavond 18 februari zaal open 19.30 uur

Rock en Roll Swingparty: Vanavond geen carnaval, maar volop swingen. Rock&Roll Party met Live on Stage The Dutch Katz. Dit orkest staat garant voor een spetterende dansavond. Rock en Roll is swingen op muziek die je terugvoert naar de roaring fifties. De Rock en Roll dansavond staat onder leiding van Liesbeth en Jacky Plantaz, entree aan de zaal € 10,00 Inschrijven en  informatie info@theboogieacademy.nl of 06 51586027

Zondagmiddag 19 februari 13.30 uur

Kindermiddag in het Dreefse feestpaleis: Een middag vol hossen en dansen en kinderspelen. Zoals jullie van ons gewend zijn is er voor ieder kind een versnapering en wat te drinken. Er zijn ook weer leuke spelletjes De Spelkaarten worden bij binnenkomst uitgedeeld. De vrijwilligers van De Dreef staan klaar om de kinderen een fantastische middag te bezorgen. Deelname is gratis. Vanaf 15.30 uur gaat het dak er weer helemaal af, met het Dreefse dansfestijn. We gaan met zijn allen dansen en feesten. Onze huis VJ draait leuke dansfilmpjes. 

Zondag avond 19 februari 20.00 uur

20.00 uur avond met de De Broakese Karnavalszotten.

Maandagmiddag 20 februari 13.11 uur

Kindermiddag in het Dreefse feestpaleis. In het teken van Disney.

Maandagavond 20 februari 18.30 uur

De avond van de  doorzetters en de De Broakese Karnavalszotten: Vanavond is het feestpaleis het middelpunt van de carnavalsactiviteiten in Geldrop. Tijdens de avond van De Doorzetters verwelkomen we alle Geldropse carnavalsverenigingen. De Doorzetters weten wat echt carnaval vieren is en maken er ieder jaar een groot feest van. Een avond vol hossen, dansen en springen die niemand wil missen!

Dinsdagmiddag 21 februari 14.00 uur

Carnavals Bingo; Een ouderwets gezellige middag met in de pauzes goede polonaise muziek met hits als Pizza lied (effe wachten), Marietje, In het bos zijn de jagers, er staat een paard in de gang, Olleke bolleke, enz. Deelname is € 5 euro per bingo kaarten setje.

Dinsdagavond 21 februari

20.00 uur avond met de De Broakese Karnavalszotten.

Voor opmerkingen of suggesties: beheer@wijkcentrumdedreef.nl ,of via onze Socials.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s