Wijkcentrum De Dreef wordt tijdelijk omgetoverd

Tijdens het carnaval ondergaat De Dreef een complete metamorfose. Het wordt een echt carnavals paleis.

Om van het carnaval 2023 in de Dreef wederom een succes te maken is er nog veel werk aan de winkel. Om maar enkele zaken te noemen, organisatie, bedenken en uitwerken van de versiering in de dreef. natuurlijk het programma zelf en niet te vergeten de uitvoering tijdens het carnaval.

Hiervoor hebben we een bouwploeg  in het leven geroepen die samen met het jeugd bestuur de plannen maakt en deze ook  uitvoert. Voor deze activiteiten zijn we altijd op zoek naar versterking. De Dreef is opgericht  voor en door de bewoners van de Coevering. Mede daardoor is onze wijk  uitgegroeid van wat het nu is. Veel mensen vergelijken de Coevering weleens met een dorp waar iedereen elkaar kent. Waar niemand eenzaam of alleen hoeft te zijn en waar de sociale controle groot is. De Dreef wordt breed gedragen in de wijk, zowel door de  jeugd als mensen die al wat ouder zijn.

Als u zich aangesproken voelt en graag iets voor de leefbaarheid van de Coevering wilt doen in de vorm van vrijwilliger worden van de Dreef dan bent u  bij deze van harte uitgenodigd, contact met ons opnemen is heel eenvoudig via onze website www.wijkcentrumdedreef.nl of via onze facebook pagina, met een P.B berichtje Even binnen lopen mag natuurlijk ook.

Met vriendelijke groet Wijkcentrum de dreef.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s