Hoe kunt u energie besparen?

Kom naar het inloopspreekuur van EnergieHuis Slim Wonen

Wilt u uw energierekening omlaag brengen door slim energie te besparen? Loop dan eens binnen tijdens de inloopspreekuren van het EnergieHuis Slim Wonen. Iedere zaterdag zitten deskundige energiecoaches klaar om al uw vragen te beantwoorden over energiezuinig wonen.

De energiecoaches geven u voorlichting over alle mogelijke maatregelen die u helpen energie te besparen. Denk bijvoorbeeld aan isolatie, ventilatie en warmtepompen. Heeft u een eenvoudige vraag voor de energiecoaches? Elke zaterdag kunt u deze stellen tijdens het inloopspreekuur van 11.00u tot 13.00u. Iedere 1ste en 3de zaterdag van de maand kunt u binnenlopen bij D’n  Intheek Mierlo en iedere 2de en 4de zaterdag kunt u terecht in de bibliotheek in Geldrop.

Wilt u een langer en diepgaander gesprek over de mogelijkheden? Zorg er dan voor dat u via geldrop-mierlo@energiehuisslimwonen.nl een gratis afspraak maakt, zodat de energiecoaches alle tijd hebben om uw vragen tijdens het inlooppreekuur te beantwoorden. Voor een bedrag van €10 kan er ook een energiecoach bij u thuis langskomen. Deze afspraak kunt u aanvragen via de website www.energiehuisslimwonen.nl(externe link)

Kom naar het inloopspreekuur van EnergieHuis Slim Wonen

Wilt u uw energierekening omlaag brengen door slim energie te besparen? Maak dan gebruik van de gratis inloopspreekuren van EnergieHuis Slim Wonen. Voor korte, eenvoudige vragen kunt u op de volgendemomenten terecht:

  • Iedere 1ste en 3de zaterdag van de maand van 11.00u tot 13.00u in D’n Intheek in Mierlo  
  • Iedere 2de en 4de zaterdag van de maand van 11.00u tot 13.00u in de bibliotheek in Geldrop