NIEUW: cursus DigiVitaler in de bibliotheek in Mierlo

Er komen steeds meer digitale mogelijkheden voor mensen om de eigen gezondheid te monitoren en hun zorg te regelen. Huisartsen en ziekenhuizen moedigen patiënten aan om gebruik te maken van patiënten portalen.

Kun jij wel wat hulp gebruiken bij deze digitale ontwikkelingen? Volg dan de cursus DigiVitaler! De eerste cursusreeks loopt van woensdagmiddag 20 april tot 16 mei. Elke cursus omvat 5 lesmiddagen van 13.30 – 16.00 uur. We starten in de eerste les met het aanmaken van een DigiD. Heb je al een DigiD, dan stap je in bij de 2e les.

Tijdens deze gratis cursus maak je kennis met digitale zorg en leer je de mogelijkheden van digitale zorg kennen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van korte filmpjes met uitleg. Door er vervolgens mee te oefenen, leer je het ook zelf te gebruiken. Aan bod komen bijvoorbeeld het patiënten portaal van de huisarts en van het ziekenhuis, de websites Thuisarts.nl en Apotheek.nl.

Deelname is gratis. Schrijf je in via http://www.bibliotheekdommeldal.nl/activiteiten of bij de balie van de bibliotheek. De cursus vindt plaats in de bibliotheek in Mierlo, Dorpsstraat 113.