Aldi Coevering

De Aldi in Winkelcentrum Coevering is vanochtend geopend. We hebben van de voorbereiding en het eindresultaat een leuke foto-serie gemaakt.

De Aldi schrijft daar zelf over de opening:

HEERLIJKE VERSE GERECHTJES OM TE PROEVEN VOOR ALLE KLANTEN

ALDI GELDROP DE MOOISTE ALDI VAN DE WERELD? NATUURLIJK WEL!

Geldrop – Op woensdagochtend 30 maart wordt om 08.00 uur de vernieuwde ALDI-vestiging aan de Coevering 15 in Geldrop feestelijk geopend door filiaalleider Rob Versfeld. Om de opening te vieren zijn er speciale openingsacties en staat er op de openingsdag een foodtruck op de parkeerplaats. Daar worden heerlijke verse gerechtjes met de producten van ALDI bereid die klanten gratis kunnen proeven.  

VERNIEUWDE ALDI
De sfeer, de inrichting en het assortiment in de winkel zijn verrassend en vernieuwd. De winkel in Geldrop biedt hiermee de meest recente ALDI-formule. Zo liggen direct bij binnenkomst versproducten zoals groente, fruit, vis en vlees. Ook komt de geur van afgebakken brood je meteen tegemoet. De goed geteste en prijswinnende producten, bekend als de Trots van ALDI, zijn het bewijs dat naast de beste prijs, hoge kwaliteit bij ALDI hoog in het vaandel staat.

De vernieuwde winkel aan de Coevering 15 in Geldrop beschikt over 39 eigen parkeerplaatsen. De openingstijden zijn van maandag tot en met zaterdag van 08.00 tot 20.00 uur. Op zondag van 09.00 tot 18.00 uur.

DUURZAME WINKEL
Duurzaamheid als één van de belangrijkste pijlers voor ALDI? Natuurlijk wel! Elke dag werken we aan gezondere, duurzamere boodschappen en minder afval. Daarnaast betrekken we regionale aannemers, installateurs en leveranciers bij de verbouwing, worden duurzame bouwmaterialen gebruikt en richten we de winkels zo duurzaam mogelijk in.