Landschapswandeling ‘Luchen’ (Mierlo)

De landschapswandeling met natuurgidsen van IVN Geldrop is op 29 maart in Luchen en omgeving. De start om 13.30 uur is bij camping het Wolfsven, Patrijslaan 4 in Mierlo. Deelname is gratis (geen honden).

De foto is gemaakt door Frans van der Boom

Beleef de winter op de heide!
Samen met IVN-gidsen de natuur beleven in een ontspannen sfeer en onderweg wat interessante wetenswaardigheden oppikken. Wie daar zin in heeft kan drie uur lang op stap in en rond Luchen, de bossen en de mooie omgeving van het Eindhovens kanaal tussen Geldrop en Mierlo. De route voert over de nieuwe brug naar het ‘dak van Brabant’, de kunstmatige heuvel die het hoogste punt in onze provincie vormt. Dat betekent genieten van een wijds uitzicht. Onderweg is een pauze in de natuur.

Aanmelden en inlichtingen
Alleen bij extreme weersomstandigheden of nieuwe coronabeperkingen gaat de activiteit niet door. Kijk altijd op de website www.ivn.nl/geldrop voor het laatste nieuws omtrent de wandeling of kijk op de facebookpagina. Voor verdere inlichtingen: Mariet Vissers, 040-285 6622, en Tinus de Gouw, 06-12141901. Wie IVN wil steunen kan lid of donateur worden door een mailtje naar ivngeldrop@gmail.com. Met het welkomstgeschenk en ledenblad beleef je nog meer natuur!