Inloopspreekuur Energiehuis Slim Wonen gewijzigd

Vorig jaar zijn de vrijwilligers van het Energiehuis Slim Wonen uit Geldrop en Mierlo een inloopspreekuur bij de bibliotheek in Geldrop gestart. In het nieuwe jaar gaan zij door met het inloopspreekuur, maar wel op een andere dag. Vanaf 29 januari is het inloopspreekuur voortaan elke 2e en 4e zaterdag van de maand van 11:00 tot 13:00 uur. Ook is het Energiehuis bezig met het organiseren van een inloopspreekuur in Mierlo.

Weet u hoe hoog uw nieuwe jaarrekening gaat worden?

De energieprijzen zijn flink gestegen. Dit heeft gevolgen voor uw jaarrekening en uw maandelijkse voorschotten. De energiecoaches kunnen tijdens het inloopspreekuur samen met u kijken wat dit voor u betekent. Ook hebben ze tips om uw energie verbruik terug te dringen en zo uw energierekening te verlagen.

Maar ze kunnen u met nog veel meer helpen als het om verduurzamen van woningen gaat. U kunt op het inloopspreekuur ook terecht met vragen over: 

  • Woningisolatie
  • Warmtepompen of vervanging huidige cv-ketel
  • Zonnepanelen
  • Subsidiemogelijkheden
  • Geschikte bedrijven

Wanneer kunt u terecht bij het Energiehuis Slim Wonen?
U kunt elke 2e en 4e zaterdag van de maand van 11:00 tot 13:00 uur terecht bij het inloopspreekuur van het Energiehuis in de bibliotheek van Geldrop (Heuvel 94). Maar het energiehuis is ook telefonisch bereikbaar voor korte vragen. Of u kunt een afspraak maken met een energiecoach. Op www.energiehuisslimwonen.nl vindt u de actuele openingstijden en contactgegevens.

Wat is het Energiehuis Slim Wonen?
Het Energiehuis Slim Wonen is een serviceloket voor en door bewoners. De energiecoaches van het Energiehuis helpen met slim energie besparen en gratis voorlichting. U kunt op de website van het Energiehuis deskundige en onafhankelijke informatie krijgen om uw woning te verduurzamen. Het Energiehuis Slim Wonen is een samenwerking van 8 gemeenten: Asten, Deurne, Geldrop-Mierlo, Gemert-Bakel. Helmond, Laarbeek, Nuenen en Someren. Het initiatief is een voortzetting van de Stichting Energiehuis Helmond en het Energieloket Zuidoost Brabant.