Onderhoud openbare verlichting

De gemeente vervangt weer oude straatverlichting door nieuwere duurzame verlichting. De oude energie onzuinige armaturen worden door nieuwe energiezuinige armaturen vervangen.

En in de omgeving van de straat Bosrand worden in de volgende straten de armaturen vervangen op de lage lichtmasten:

Bosrand, Hudsonstraat, Vespuccistraat, Vasco da Gamastraat, John Franklinstraat, John Davisstraat, Magalhaesstraat, Olivier van Noortstraat, Marco Polostraat, Colombusstraat, Jan Cornelis de Rijpstraat, Jacob Roggeveenstraat, Willem van Ruysbroeckstraat, Joris van Spilbergenstraat, Abel Tasmanstraat, Amundsenstraat, Baffinstraat, Beringstraat, Admiraal Byrdstraat, Raamveld, Kortenaerstraat, Piet Heinstraat, Admiraal de Ruyterstraat, Maarten Trompstraat, Jacob van Wassenaarstraat, van Almondestraat, Jan van Amstelstraat, Adriaen Banckertstraat, Willen van Gentstraat, Karel Doormanstraat, Jan Evertsenstraat, Jan van Galenstraat, Willen Barentszweg en Mackenziestraat.

De nieuwe armaturen zijn voorzien van LED’s welke wit licht geven, het licht nauwkeuriger sturen, minder energie verbruiken en dimbaar zijn.

Door deze vervangingen realiseert de gemeente weer een energiebesparing en draagt de gemeente ook weer bij aan een doelstelling van het Energieakkoord, het terugdringen van het energieverbruik in de openbare verlichting.

De werkzaamheden worden in een periode van circa 3 weken door de firma Heijmans uitgevoerd. Tijdens de werkzaamheden kan er enige hinder voor het verkeer zijn.