Beste kunstliefhebber,

Een nieuw jaar met nieuwe uitdagingen.

Galerie De Ruimte verhuist per 3 januari naar Ootmarsum. Een prachtig authentiek kunststadje waar je als kunstliefhebber zeker een heerlijke tijd kunt vertoeven. Al zit ik wat verder weg, toch hoop ik jullie niet helemaal uit het oog te verliezen. Laat de kunst ons blijven verbinden. Mijn werkgebied is landelijk, en via het internet haal je tenslotte ‘de hele wereld’ in je huiskamer. De kunstbrieven en de online galerie op mijn website zullen je altijd op afstand blijven informeren. Schroom dus niet in de toekomst mij, voor jouw kunstkwestie te contacten.

De nieuwe KunstXpositie #36 is nu de laatste tentoonstelling in het voormalige postkantoor. Over verdere ontwikkelingen in de Molenstraat 2 weet ik helaas niets zeggen. Klik op deze link voor de laatste foto-serie.

Het komende jaar hebben jullie er dus weer een bestemming bij voor een kunstuitje. Het laatste extra uitje dat ik voor jullie in 2021 in petto heb, is een mooi kerstverhaal met glühwein om de commerciële kerstdrukte even te ontlopen. Tot het laatste moment op 2 januari zal de decemberagenda hopelijk voor veel kunstgenot zorgen.

Voor 2022 wens ik iedereen bezinning, gezondheid, geluk, vriendschap en een liefdevol samenzijn naast mooie uitdagingen.

P.S. De galerie is ook ALLE FEESTDAGEN geopend die op donderdag t/m zondag vallen. Leuk om met je gasten even kunst te snuiven.

Klaar voor wat moois?
Tot gauw ziens.

Sigrid Rhemrev-Bontenbal
Eigenaar van Galerie De Ruimte