Landschapswandeling Herbertusbossen met IVN Geldrop

Natuurliefhebbers kunnen met IVN-gidsen op pad door de Herbertusbossen in Heeze. De landschapswandeling start op 26 oktober om 13.30 uur bij de parkeerplaats tegenover Boslaan 22 in Heeze. Terugkeer om 16.30 uur. Deelname (zonder honden) is gratis.

De foto is gemaakt door Frans van den Boom

Beleef de herfst in de Herbertusbossen!
Samen de natuur beleven in een ontspannen sfeer en onderweg wat interessante wetenswaardigheden oppikken. Wie daar zin in heeft kan drie uur lang op stap – zonder honden maar mét IVN-gidsen. De Herbertusbossen, bij Kasteel Heeze, liggen deels in het beekdal van de Sterkselse Aa en de Kleine Dommel ofwel Rul. Ze grenzen aan de Strabrechtse Heide. Tijdens de wandeling is een afwisseling van landschappen te zien en bij goede omstandigheden volop paddenstoelen.

Inlichtingen en aanmelden
Alleen bij erg slecht weer gaat de wandeling niet door. Raadpleeg desgewenst de website www.ivn.nl/Geldrop of facebook. Inlichtingen zijn ook verkrijgbaar bij de gidsen: Tinus de Gouw, 06 12141901 en Mariet Vissers, 040 285 6622.

IVN Nederland is winnaar Prins Bernhard Cultuurfonds Prijs 2021. Wie IVN wil steunen kan lid of donateur worden door een mailtje naar ivngeldrop@gmail.com. Met het welkomstgeschenk en ledenblad beleef je nog meer natuur!