Online rondleiding over waterpark Soerendonk

Op vrijdag 25 juni verzorgt Waterschap De Dommel een online rondleiding over het waterpark van Soerendonk.Dat gebeurt via Facebook-live. Het gezuiverde rioolwater (door de rioolwaterzuivering Soerendonk) gaat  naar het waterpark Soerendonk, zodat het daarna teruggegeven kan worden aan de natuur.  

Waterpark Soerendonk
Tijdens de rondleiding neemt het waterschap kijkers mee op een digitale reis over het waterpark van Soerendonk. Waterpark Soerendonk ligt naast de rioolwaterzuivering. Hier komt het schoongemaakte water stap voor stap weer tot leven. Wandel online met ons mee en zie hoe vissen, slakken, vlooien en andere diertjes het water tot leven brengen.

In plaats van schoolexcursies
De rondleiding is voor iedereen online te volgen. Door de coronacrisis kan het waterschap geen groepen ontvangen op de rioolwaterzuiveringen of het waterpark. Deze online rondleiding komt daarom in de plaats van de schoolexcursies.

Aanmelden is niet nodig
De online rondleiding start om 11:00 uur en duurt uiterlijk tot 12:00 uur. Aanmelden is niet nodig. De rondleiding wordt live uitgezonden via de Facebookpagina van Waterschap De Dommel. Ook is het mogelijk om live vragen te stellen via de chatfunctie van de livestream.