Sinterklaas speurtocht. OPROEP

Beste bewoners van de Coevering,

Zoals jullie wellicht weten is een traditionele sinterklaas viering, dit jaar in Wijkcentrum de Dreef, niet mogelijk i.v.m. met Corona. Natuurlijk vinden ook wij dat heel spijtig want het is natuurlijk wel ons doel om een onvergetelijk sinterklaasfeest voor de kinderen te organiseren. Nu hebben we wel iets bedacht maar daar hebben we wel de hulp van de wijkbewoners voor nodig.

Terugkijkend op een geslaagde berenjacht willen we een dergelijks iets rondom sinterklaas organiseren. We zoeken dan ook wijkbewoners die voor hun raam: Sinterklaas, Piet, paard of pepernoten willen leggen/zetten. Dit mag natuurlijk ook een kleurplaat of tekening zijn. Of een andere Sinterklaas versiering in welke vorm dan ook.

Als u zich dan digitaal op geeft bij Wijkcentrum de Dreef, reserveringen@wijkcentrumdedreef.nl of via Facebook (Wijkcentrum de Dreef) dan maken wij een mooie speurtocht voor de kinderen. Opgeven mag meteen, de sinterklaasversiering willen we graag vanaf 16 november t/m 5 December opgehangen/neergezet hebben. Bij het opgeven geeft u door waar u woont en wat uw versiering(en) zijn.

Wij hopen op uw hulp om de kinderen een mooi Sinterklaasfeest te geven.

Team Wijkcentrum de Dreef.