Landschapswandeling Collse Zeggen met IVN Geldrop

Twintig wandelaars kunnen met IVN-gidsen op pad door de Collse Zeggen. De landschapswandeling start op 29 september om 13.30 uur bij de waterscouting, Hulst 136 in Geldrop. Deelname is gratis, geen honden. Vanwege Corona neemt IVN Geldrop nu minder mensen mee en is aanmelden noodzakelijk.

De start is om 13.30 uur bij de waterscouting, Hulst 136 in Geldrop. Waterdicht schoeisel is aanbevolen. Alleen bij extreme weersomstandigheden gaat de wandeling niet door. Raadpleeg hiervoor de website van IVN Geldrop: www.ivn.nl/geldrop. Voor verdere inlichtingen: Mariet Vissers, 040-285 6622, en Tinus de Gouw, 06-12141901. IVN Geldrop is ook op facebook. Wie IVN wil steunen kan lid of donateur worden door een mailtje naar ivngeldrop@gmail.com.

De foto is gemaakt door Frans van den Boom

De landschapswandelingen van IVN Geldrop op de laatste dinsdag van de maand vonden een halfjaar lang geen doorgang vanwege Corona. Op 29 september start IVN weer, zij het in aangepaste vorm en op proef.  Onder voorbehoud is de planning aldus:

  • 27 oktober: 13.30 uur Herbertusbossen; start Boschlaan 22, Heeze
  • 24 november: 13.30 uur Gijzenrooi; start bij AH aan de Laan van Tolkien, Geldrop
  • 29 december: 12.00 uur Strabrechtse Heide; start bij P-plaats (natuurpoort) de Plaetse aan de Rul in Heeze. 

Corona-veilig op stap
Carpoolen vervalt in de Coronatijd. De voorschriften gelden ook buiten. Per gids gaan daarom slechts 5 mensen mee, in totaal 20 gasten per wandeling. Aanmelden  is dus noodzakelijk. U krijgt een bevestiging. Als het maximale aantal deelnemers is bereikt krijgen de volgende belangstellenden bericht dat de wandeling ‘vol’ is. Ze komen desgewenst bovenaan de lijst voor de volgende maand.

Bij de start controleren de gidsen of iedereen zich heeft ingeschreven. IVN rekent erop dat iedereen de anderhalve meter afstand en de veiligheid van de ander respecteert. Ieder is verantwoordelijk voor zijn eigen gedrag.

Aanmelden en inlichtingen
Aanmelden is noodzakelijk en kan via e-mail  Publiek.IVNGeldrop@gmail.com

Ook en vooral vanwege kwetsbare deelnemers beschouwt IVN Geldrop deze eerste wandeling als een proef. Hou de website en facebook van IVN Geldrop in de gaten!!