Buurtbabbel

Huurdersvertegenwoordiging Woonbedrijf wil graag zo breed mogelijk geïnformeerd worden door huurders. Zowel uw ideeën over als ervaringen met het wonen in een huurwoning zijn van belang. Daarom nodigen we u uit om op donderdag 1 oktober in een groep van maximaal 10 personen met ons over de volgende onderwerpen te spreken:

DE ONTWIKKELING VAN DE WIJK EN WOONOMGEVING
Veiligheid, overlast, samenstelling bevolking, samenstelling woningen

HOE WILT U IN DE KOMENDE JAREN WONEN?
Kleiner, groter, tuin, begane grond, appartement

OVER DE HUURPRIJS EN HUURLASTEN
Is uw huidige woning ook de komende jaren nog betaalbaar?

ENERGIE EN DUURZAAMHEID
Wat komt er op ons af en hoe gaan we dat samen oppakken?

Vanzelfsprekend kunt u ook andere onderwerpen inbrengen, we werken niet met een vaste agenda. Wij luisteren en noteren. Wij nodigen u van harte uit om op donderdag 1 oktober a.s. naar de Buurtbabbel te komen in De Dreef, Willem Barentszweg 69 te Geldrop.

De sessie begint om 19:30 uur en eindigt om 21:30 uur.

Er wordt gezorgd voor koffie, thee en iets lekkers. Wilt u meedoen, dan vragen wij u zich aan te melden via: sthvw-buurtbabbel@outlook.com of per telefoon: 040 236 4031. Bij een grote belangstelling worden extra sessies ingepland. U doet uw medehuurders en ons een groot plezier met uw bijdrage.

Huurders van Woonbedrijf – Hemelrijken 171 – 5612 WN Eindhoven – 040 236 4031 – huurdersvanwoonbedrijf.nl – Facebook.com/StHVW – sthvw-communicatie@outlook.com