Wijkcentrum De Dreef bijna weer open

Lieve vrijwilligers,

Het is al een tijdje geleden dat we elkaar hebben gezien of gesproken. Door het hele gedoe rondom het Corona-virus is alle horeca, waaronder de Dreef, gesloten tot 1 juni 2020.

Vele van ons zullen de sociale contacten missen. Ook zijn we benieuwd hoe het met jullie gesteld is. We weten nu dat we binnenkort open mogen. We denken dat iedereen daar wel weer zin in heeft. We hopen dat iedereen in goede gezondheid verkeerd.

Het bestuur van de Dreef is jullie in ieder geval niet vergeten. Ook wij zijn afhankelijk van de regering. Uiteraard hanteren wij een reglement als we open zijn en we volgen de regels van het RIVM op en luisteren naar de vrijwilligers:
– Blijf 1,5 meter uit elkaar
– Indien u klachten heeft bent u helaas niet welkom

Voorlopige agenda:

Maandag
Koersbal

Dinsdag
Inloop
Kienen tot max 25 personen
Jeugdschaken tot 19.30 uur
Line-dance tot max 25 personen

Woensdag
Breiles
Koersbal
Line-dance tot max 25 personen

Donderdag
Naailes zowel s’morgens als s’avonds

Vrijdag
Jeugddisco

Zaterdag
Doorzetters

Ook gaat het koffie-uurtje weer van start met uitzondering van woensdag omdat we dan in verband met activiteiten de max 25 personen al gehaald hebben.

Daarnaast is er een mogelijkheid om tijdens de vakantie periode door te gaan aangezien we nu al lang genoeg ‘vakantie’ hebben gehad. Laat snel iets van je horen, en voor nu: ben lief voor elkaar en help elkaar waar nodig, Blijf gezond!

Met vriendelijke groeten,
Bestuur wijkcentrum De Dreef