ZigZag theater speelt: (St)Erfgenaam

Na de succesvolle première van afgelopen vrijdag 25 oktober en de tweede voorstelling van zaterdag 26 oktober speelt het ZigZagtheater aankomend weekend hun laatste voorstellingen van het spectaculaire stuk (St)Erfgenaam.

Op vrijdag 1 en zaterdag 2 november a.s. om 20.15 uur in Gemeenschapshuis Zesgehuchten in Geldrop. Wees er snel bij, er zijn nog kaarten beschikbaar, maar reserveer snel, want vol is vol!  

Er is dit jaar, ter ere van het 100-jarig bestaan van de vereniging, gekozen voor een huzarenstukje: een heuse misdaadkomedie. Een interactief stuk dat het publiek van het begin tot het einde meezuigt in een wervelwind van spanning en intriges. Het zich leent uitermate goed voor diverse complottheorieën welke afgelopen weekend in de pauze ook uitgebreid besproken en geanalyseerd werden door de bezoekers.   Het stuk speelt zich af op het afgelegen Landgoed Starck. Simon Starck is zeer oud, zeer rijk, zeer ziek maar ook nog altijd zeer tiranniek. Hij laat zijn kleine familie tijdens een hevige onweeravond naar zijn afgelegen Landgoed Starck komen. Daar onthult hij zijn huidige testament, maar wat staat daarin?

U begrijpt het al: die nacht slaat het noodlot toe: (St)Erfgenaam is een feit… Deze keer wordt u meegezogen in een orkaan van onwerkelijkheid en plaatsvervangende schaamte, maar natuurlijk ook tranen van het lachen, zoals u gewend bent van het ZigZag Theater. De oorspronkelijke auteur van het stuk is Billy St. John, met “Murder’s in the Heir”. De Nederlandse bewerking is van Aris Bremer en de regie is in handen van Barrie van den Heuvel.   Kom alleen of met familie, vrienden en/of kennissen naar de voorstellingen en trakteer je gezelschap op een gezellige avond vol humor.

Geniet op 1 of 2 november van deze misdaadkomedie, in Gemeenschapshuis Zesgehuchten aan de Papenvoort 1 in Geldrop (t/o de kerk van Zesgehuchten), aanvang 20.15 uur. Kaarten voor “(st)Erfgenaam” zijn te reserveren via de website www.zigzagtheater.nl en zijn voor aanvang van de voorstelling, verkrijgbaar aan de kassa van Gemeenschapshuis Zesgehuchten.