Vrijwilligers gezocht voor Kinder-doe-middag IVN Geldrop

Voor de jaarlijkse Kinder-doe-middag op zondag 13 oktober, van 13 tot 16 uur in het kasteelpark, heeft IVN Geldrop dringend zo’n negen extra vrijwilligers nodig om natuuractiviteiten te begeleiden. Op 17 september wordt beslist of de activiteit doorgang kan vinden.

Klik op de foto om de Kinder-Doe-Middag van 2018 te bekijken

De Kinder-doe-middag is een jaarlijks terugkerend evenement in oktober dat veel belangstelling geniet. Kinderen tot en met twaalf jaar kunnen gratis deelnemen aan allerlei activiteiten. Er is 13 oktober een kabouterpad voor de allerjongsten. Wat grotere kinderen kunnen natuurobjecten bekijken onder microscopen, knutselen met natuurlijke materialen, nestkasten timmeren, proefjes doen in het natuurlab en uilenballen uitpluizen. De kindermiddag is van 13.00 tot 16.00 uur waarna nog tot 17.00 uur wordt opgeruimd. Vrijwilligers die een deel van de middag kunnen assisteren zijn eveneens welkom. Aanmelden kan bij Arend-Jan Onnink via 06-30710946 of arendjan.onnink@gmail.com vóór dinsdag 17 september, 18 uur. ’s Avonds wordt in vergadering besloten of het evenement kan doorgaan.

Voor meer informatie over Jeugd IVN: www.ivn.nl/geldrop. IVN Geldrop is ook op facebook. Door op de foto te klikken ziet u de foto’s van de Kinder-Doe-Middag 2018.