Toon Gerbrands in de Zomeracademie van Literair Café Dommeldal

De Zomeracademie van het Literair Café Dommeldal heeft op vrijdagavond 26 juli Toon Gerbrands te gast. Van 20.00 tot 22.00u, vertelt hij in Centrum Hofdael in Geldrop, over leiderschap over topsport en over zijn club PSV.

Toon Gerbrands

Toon Gerbrands (Sneek, 1957) was jarenlang actief als volleyballer in de eredivisie en eerste divisie. Als volleybalcoach won hij daarna nog eens vier landskampioenschappen en de Europacup. In 2002 werd hij algemeen directeur van AZ, de voetbalclub waarmee hij landskampioen werd en de beker won. Nu is hij algemeen directeur bij voetbalclub PSV Eindhoven, waar hij in zijn eerste vier seizoenen al drie keer de landstitel won.

Toon Gerbrands is een uitgesproken persoonlijkheid die zowel teams als individuen weet te begeleiden naar succesvolle prestaties. Onder de titel Mijn Stijl schreef hij over zijn eigen ervaringen uit de praktijk, over het belang van samenwerking en over inspirerend leiderschap en de daar bijhorende communicatie.Zowel het boek, maar ook zijn interessante loopbaan vormen een inspiratie voor mensen uit de sportwereld en het bedrijfsleven, maar zeker ook voor liefhebbers van voetbalclub PSV. Allemaal zijn ze dan ook welkom op deze zomerse avond georganiseerd door Literair Café Dommeldal.

Kaartjes voor de bijeenkomst op 26 juli in Centrum Hofdael in Geldrop, zijn online te bestellen via www.bibliotheekdommeldal.nl, klik op activiteiten. En offline zijn kaartjes te koop bij boekhandel van Grinsven in Geldrop.

Literair Café Dommeldal
De zomeracademie is de bijdrage van het Literair Café Dommeldal aan het culturele zomerseizoen in Dommeldal. Bekende Nederlanders uit de wereld van Muziek, Toneel, Kunst, Sport of Televisie zijn dan zomergast in Geldrop.
Het literaire seizoen van Literair Café Dommeldal start na de zomer met een prachtig programma en als eerste gast op 2 oktober: Peter Buwalda.