Boekpresentatie van Olga Maria Berger

Op donderdagavond 6 juni, om 20.00u presenteert de Geldropse schrijfster Olga Maria Berger haar nieuw roman, met de titel Uitgewist, in de Bibliotheek in Geldrop.

Olga Maria Berger
Olga Maria Berger (Lage Mierde, 1952) is sinds kort correspondente voor het Eindhovens Dagblad voor Geldrop. Voor deze krant schreef ze in 2007 een humoristisch zomerfeuilleton: een hand en een kus. In voorafgaande jaren was ze verbonden aan De MooiGeldropMierlo krant waarvoor ze als Oma Olga columns schreef, o.a. over Panama waar ook dit nieuwe boek zich afspeelt.
Olga heeft verschillende titels op haar naam staan, zowel juegdboeken als romans voor volwassenen. In 2006 won zij de Eindhovense literaire stimuleringsprijs met een kort verhaal. Ze is vier keer moeder en vijf keer oma.

Uitgewist
Wat er in de schuur van hun boerderij gebeurd, weet Lieke niet, die is verhuurd en ze mag er niet komen. De huurders pesten en gedragen zich irritant. Dan vliegt de schuur in brand en haar man, Miguel komt om. Het gepest wordt getreiter en dat terwijl Lieke al in shock is door Miguels gruwelijke dood…..

Zo begint het nieuwe spannende verhaal van schrijfster Olga Maria Berger. En daarmee is zij te zien, te horen en te spreken in Bibliotheek Dommeldal, Geldrop op 6 juni a.s.