Landschapswandeling Papenvoortse Heide

Wandelen met IVN-gidsen over de Papenvoortse Heide kan op 28 mei. Start is de parkeerplaats van Scouting Nuenen, Papenvoortse Heide 5b, Nuenen. Carpoolers vertrekken om 13 uur vanaf Kasteel Geldrop. Deelname is gratis (geen honden).

De foto is gemaakt door Frans van den Boom

De maandelijkse landschapswandeling van IVN Geldrop voert op 28 mei over de Papenvoorste Heide, het zuidelijk deel van de Stiphoutse Bossen en behorend bij Nuenen. De wandeling is van 13.30 tot 16.30 uur en de aandacht gaat vooral uit naar landschappelijke kenmerken en waarden. Halverwege is een pauze in de natuur. Onderweg vertellen IVN-gidsen enkele keren interessante wetenswaardigheden. Carpoolers verzamelen op de parkeerplaats van Kasteel Geldrop, aan de Helze. Vertrek om 13 uur, benzinekosten worden gedeeld.

Alleen bij erg slecht weer gaat de wandeling niet door. Raadpleeg hiervoor de website van IVN Geldrop: www.ivn.nl/geldrop. Voor verdere inlichtingen: Mariet Vissers, 040-285 6622, en Tinus de Gouw, 06-12141901. IVN Geldrop is ook op facebook. Wie IVN wil steunen kan lid of donateur worden door een mailtje naar ivngeldrop@gmail.com.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s