Veranderingen in de huursector

Er gaat de komende jaren veel veranderen in de huursector. Wat gaat dit betekenen voor de (toekomstige) huurders van Woonbedrijf? We bespreken het samen met betrokken huurders en professionals tijdens onze algemene vergadering op 16 mei.

Kom ook naar “De Wasvenboerderij” in Eindhoven, DENK mee en DOE mee!

Namens het bestuur van Stichting Huurdersvertegenwoordiging Woonbedrijf willen we alle (toekomstige) huurders van Woonbedrijf uitnodigen voor de algemene vergadering met als thema “Wonen in de toekomst” op donderdag 16 mei a.s. De vergadering zal plaatsvinden bij de Wasvenboerderij, Celebeslaan 30 te Eindhoven. U bent welkom vanaf 19.00 uur, waarna de vergadering start om 19.30 uur. Uiteraard zorgen we voor een hapje en een drankje. De agenda is te vinden op de website van StHVW: huurdersvanwoonbedrijf.nl.

U kunt zich aanmelden via sthvw-secretaris@outlook.com of via 040 2364031. Het bestuur hoopt samen met u op een inspirerende bijeenkomst en ziet uw aanmelding met belangstelling tegemoet. Let op: Inschrijven is niet verplicht, maar het verzekerd u wel van een goede zitplaats!