Nieuwe serie cursussen van start rond het werken met de E-Overheid

Bibliotheek Dommeldal gaat in de vestigingen in Geldrop en in Mierlo weer van start met een serie van 4 cursussen rond het werken met de E-overheid. In de bibliotheek in Geldrop op donderdagochtend van 9.30-11.30uur. Start op 6 juni en vervolgens op 13, 20 en 27 juni.

Kleine groepjes
In kleine groepjes (max. 7 personen) met een geduldige docent leert de eerste stappen te zetten op weg naar bijvoorbeeld het aanvragen (via internet) van huur- of zorgtoeslag, het doorgeven van een verhuizing, of het aanvragen van een DigiD. Al na enkele ochtenden kunt u zelf uw zaken afhandelen met de digitale overheid. Of met de eigen gemeente.  U werkt altijd op (beveiligde) laptops van de Bibliotheek.Deelnemers krijgen een syllabus met oefeningen, een kopje koffie/thee en, na afloop, een certificaat. Deelname is gratis.

Aanmelden kan online via www.bibliotheekdommeldal.nl, klik op activiteiten, of via het inschrijfformulier aan de balie in de Bibliotheek van Geldrop of Mierlo. Maar ook telefonisch aanmelden kan op: 040 2854224. Plaatsing gaat op volgorde van aanmelden. Wanneer er veel aanmeldingen komen organiseert de Bibliotheek op een later tijdstip een nieuwe cursusronde.