Keukentafelcoaching voor zwangeren en moeders

Als verloskundige en coach-therapeut begeleid ik binnen mijn praktijk velen vrouwen die kampen met klachten van psychische aard.  

Lonneke van Houten Coach-Counselor-Verloskundige

Uiteenlopend van klachten die te maken hebben met balansverstoring en aanpassingsproblemen nav de zwangerschap, bevalling of het moederschap, tot aan postnatale depressies, relatieproblemen, problemen door de combinatie werk en gezin, opgelopen trauma of verwerkingsproblemen na een zwangerschap en/of bevalling, miskraam etc.

Naast individuele begeleiding, werk ik ook in groepsverband en sinds een jaar is er elke maand een “keukentafelcoaching” bij mij aan huis, aan de grote keukentafel, voor zwangeren en moeders.

Het zijn avonden waar per avond maximaal 10 vrouwen komen en ik werk met verschillende thema’s én met de inbreng van de vrouwen zelf. Er is ruimte om te delen, om te herkennen, erkennen en er ontstaat een stuk bewustwording en inzicht. Ik geef begeleiding en richting aan de avond. 

Het zijn fijne avonden en het is geweldig om te zien hoe oprecht vrouwen delen en zich kwetsbaar durven op te stellen. Ze vormen een ondersteunend netwerk voor elkaar via deze bijeenkomsten. 

Daarnaast ga ik nu ook starten met maandelijks een extra keukentafelcoachings-avond, speciaal voor vrouwen met depressie of neerslachtigheid of verwerkingsproblemen in of na zwangerschap. Deze zal naast de gewone keukentafelcoaching aangeboden worden. 

Veel vrouwen voelen zich eenzaam of schamen zich en verstoppen de verwarrende gevoelens, met alle gevolgen vandien, voor haarzelf, haar kind, het gezin en de relatie. Het komt veel meer voor dan je denkt en je bent niet de enige die geen roze wolk ervaart of het allemaal zwaarder vind dan je gedacht had. Waardoor dan ook.

Support en ondersteuning is in deze periode van groot belang en kan veel voorkomen en verzachten.

Wil je je aanmelden voor deze avonden of op de hoogte blijven,volg dan de facebook-pagina van de praktijk zodat je steeds de data als evenement voorbij ziet komen en je kunt inschrijven.

Vind je inschrijven via facebook een te grote drempel, stuur me dan gerust een privé-berichtje.

Lonneke van Houten Coach-Counselor-Verloskundige
M: 06-48 81 75 79
www.ccv-vanhouten.nl
www.facebook.com/LonnekevanHoutenCCV