Landschapswandeling Luchen (Mierlo) met IVN Geldrop

Wandelliefhebbers kunnen op 26 februari op pad met IVN Geldrop. Start is de parkeerplaats bij camping t Wolfsven, Patrijslaan 4, Mierlo. Deelname is gratis (geen honden).

De landschapswandeling van IVN Geldrop op de laatste dinsdag van de maand vindt op 26 februari plaats in en rond Luchen, de bossen in de omgeving van het Eindhoven kanaal tussen Geldrop en Mierlo. De aandacht gaat vooral uit naar landschappelijke kenmerken en waarden. Onderweg vertellen de natuurgidsen enkele keren interessante wetenswaardigheden. Deelname aan de drie uur durende wandeling staat voor ieder vrij. Halverwege wordt een keer in de natuur gepauzeerd.

Om 13.30 is de start ’t Wolfsven, Patrijslaan 4, halverwege Geldrop en Mierlo. Alleen bij erg slecht weer gaat de wandeling niet door. Raadpleeg hiervoor de website van IVN Geldrop: http://www.ivn.nl/geldrop. Voor verdere inlichtingen: Mariet Vissers, 040-285 6622, en Tinus de Gouw, 06-12141901. IVN Geldrop is ook op facebook. Wie IVN wil steunen kan lid of donateur worden door een mailtje naar ivngeldrop@gmail.com.