Stel uw vraag aan de gemeente via WhatsApp

Gemeentepublicatie

Wij gaan onze dienstverlening uitbreiden. Vanaf maandag 21 januari zijn wij ook bereikbaar via WhatsApp. Het is een pilot om te kijken of er behoefte is vanuit de inwoners om vragen te stellen via WhatsApp aan de gemeente. Het WhatsApp-nummer is vanaf maandag 21 januari terug te vinden op de site via www.geldrop-mierlo.nl/whatsapp

Hoe werkt het
U voegt het WhatsApp-nummer van de gemeente toe aan uw contacten en vervolgens kunt u een WhatsApp-bericht versturen. De gemeente streeft er naar binnen 1 werkdag antwoord te geven. WhatsApp-berichten die buiten openingstijden worden verstuurd worden de eerstvolgende werkdag beantwoord. Het WhatsApp-nummer is alleen voor WhatsApp en is niet bereikbaar voor telefonische vragen. Wilt u liever bellen met de gemeente dan kan dit via 14 040 of (040) 289 38 93.

Let op: Via WhatsApp willen we geen privacygevoelige informatie met u delen. Daarom beantwoorden we via WhatsApp geen vragen waar privacygevoelige informatie voor nodig is. In dat geval zullen we u vragen om op een andere manier contact op te nemen.