Wandel met LOGO de winter door

Vind je het leuk om te wandelen, maar zoek je nog gezellige wandelmaatjes om mee op pad te gaan? Geniet je ervan om buiten te zijn in de frisse, winterse natuur? Of heb je het goede voornemen om actiever bezig te zijn in het nieuwe jaar? Dan heeft LOGO hiervoor de ideale kans voor jou! Op maandagochtend 21 januari 2019 start ons project ‘Wandel met LOGO de winter door’. Het maakt niet uit of je veel of weinig ervaring hebt; iedere wandelliefhebber kan instromen tot 14 dagen na de start van het project!

Enthousiast?
Schroom niet te lang en meld je aan. Vul het inschrijfformulier in op http://www.logogeldrop.nl en zorg dat je op maandag 21 januari om 08:45 uur aanwezig bent op onze accommodatie: LACO Sportcentrum De Smelen in Geldrop. Op deze ochtend wordt alles uitgelegd, waarna je direct, onder begeleiding van gecertificeerde trainer(s), aan de slag gaat in je eigen tempo. Voor maar €22,50 wandel je maar liefst drie maanden lang, twee keer per week op maandag- en woensdagochtend. Het project duurt tot en met 21 april 2019. Als je daarna graag wil blijven wandelen, kun je definitief lid worden van onze vereniging.

Over LOGO Geldrop
Lopersgroep Geldrop en omstreken (LOGO) is een actieve vereniging met zo’n 350 leden. Bij LOGO wordt de hardloopsport en de wandelsport beoefend door middel van training en begeleiding van deelname aan wedstrijden en trimlopen onder leiding van gediplomeerde trainers. LOGO is aangesloten bij de Atletiekunie sinds 26 oktober 1986. Voor meer informatie over trainingsmomenten en het aanvragen van een proeftraining kijk op www.logogeldrop.nl. Ook zijn wij te volgen op Facebook en Twitter.