Landschapswandeling Herbertusbossen met IVN Geldrop

Wandelliefhebbers kunnen op 29 januari op pad met IVN Geldrop. Start is aan het einde van de Boschlaan in Heeze, bij huisnummer 22. Carpoolers vertrekken om 13 uur vanaf de parkeerplaats bij de kasteelboerderij, aan de Helze. Deelname is gratis (geen honden).

De landschapswandeling van IVN Geldrop op de laatste dinsdag van de maand vindt op 29 januari plaats rondom Kasteel Heeze. De Herbertusbossen en het beekdal vormen een afwisselend gebied van weilanden en bossen met veel boomsoorten. De aandacht gaat vooral uit naar landschappelijke kenmerken en waarden. Onderweg vertellen de natuurgidsen enkele keren interessante wetenswaardigheden. Deelname aan de drie uur durende wandeling staat voor ieder vrij. Halverwege wordt een keer in de natuur gepauzeerd.

Om 13.30 is de start bij de boswachterij aan het einde van de Boschlaan in Heeze. Carpoolers vertrekken om 13 uur vanaf de parkeerplaats bij kasteel Geldrop, aan de Helze. Benzinekosten worden gedeeld. Alleen bij erg slecht weer gaat de wandeling niet door. Raadpleeg hiervoor de website van IVN Geldrop: www.ivn.nl/geldrop. Voor verdere inlichtingen: Mariet Vissers, 040-285 6622, en Tinus de Gouw, 06-12141901. IVN Geldrop is ook op facebook. Wie IVN wil steunen kan lid of donateur worden door een mailtje naar ivngeldrop@gmail.com.