Beginnen met hardlopen bij LOGO in 2019, doe mee!

Op dinsdag 15 januari zal het #startcoach-project voor beginnende hardlopers weer beginnen. Dus ken of ben jij iemand die een goed voornemen heeft of gewoon graag (weer) wil beginnen met hardlopen? Dan zoeken we jou!

Het #startcoach-project duurt 4 maanden, waarbij je twee maal per week gaat werken aan je conditie, duurvermogen en looptechniek. Samen met andere geïnteresseerde vorm je een hechte groep met een duidelijk doel: 2019 goed en gezellig starten. Samen lopen, blessurevrij blijven en plezier krijgen/houden in het lopen staan hierbij centraal. De trainingen zijn op dinsdag- en donderdagavond van 19.00 uur tot ongeveer 20.30 uur.

Samenwerking met Laan7
Laan7 en LOGO werken vanaf 1 januari 2019 intensief samen. Zo gaat Laan7 iedere week screenings/scans uitvoeren voor individuele leden van LOGO wanneer deze LOGO leden een klacht hebben bij hardlopen of wandelen. En voor de deelnemers aan het #startcoach project bieden we kosteloos een fitheidstest aan. Nog meer redenen dus om je in te schrijven.

Informatiebijeenkomst
Op woensdag 9 januari organiseren we gezamenlijk (LOGO en Laan7) een gratis toegankelijke informatieavond. Deze avond staat in het teken van het #startcoach-project én het beginnen met hardlopen. Alle geïnteresseerde beginnende hardlopers zijn van harte welkom. Deze avond begint om 19.30 uur bij Laan der Vierheemskinderen 7 (Rabobank Gebouw) in Geldrop.

Aanmelden
Heb jij wel zin in een leuke en uitdagende start van 2019? Meld je dan aan via onze website, www.logogeldrop.nl/startcoach . Daar is tevens meer te lezen over het #startcoach-project en LOGO in het algemeen.

Over LOGO Geldrop
Lopersgroep Geldrop en omstreken (LOGO) is een actieve vereniging met zo’n 350 leden. Bij LOGO wordt de hardloop- en wandelsport beoefend door middel van trainingen onder leiding van gediplomeerde trainers. Daarnaast organiseren en lopen leden wedstrijden en trimlopen. LOGO is aangesloten bij de Atletiekunie sinds 26 oktober 1986. Voor meer informatie over trainingsmomenten en het aanvragen van een proeftraining kijk op www.logogeldrop.nl. Ook zijn wij te volgen op Facebook en Twitter.