KunstXpo #24 in Galerie De Ruimte

Te bezichtigen vanaf 2 november t/m 6 januari in Galerie De Ruimte.
Vernissage op zondag 11 november – 15.00 uur

De vernissage van deze 10 weken durende expositie is op zondag 11 november 15.00-17.00 uur. Kunstenaars en galeriehoudster Sigrid Rhemrev-Bontenbal nodigen van harte uit om met een drankje in de hand de nieuwe kunstcollectie te komen bekijken.

Een nieuwe kunstcollectie!
Galerie De Ruimte toont in deze expositie een selectie van het werk van 6 kunstenaars die nog weinig bekendheid genieten maar wel degelijk internationaal allure hebben. De diversiteit van de collectie is groot en niet onder een thema te vangen. Eén ding hebben de kunstwerken gemeen: een hoge artistieke kwaliteit. Laat je verrassen door schilderijen met stillevens met zowel klassieke als hedendaagse thema’s van Viv Hermans en de semiabstracte met acrylverf geschilderde werken van Saskia Weerepas. De ‘Natural Art’ wandobjecten van Rob Plattel halen de natuur in huis. Ook sculpturen ontbreken niet. Tot de collectie behoren glazen ‘hart’objecten, met de bijzondere stoomblaastechniek vervaardigd door Thérèse Bouwens, (gedenk)beelden van brons van Rose van den Hurk en stenen beelden uit prachtige steensoorten gehouwen door Marianne Collet. Daarnaast tonen we een vaste collectie kunstwerken van oud-exposanten.
Het getal #24 in de titel van de expositie refereert naar de 24ste expositie die Galerie De Ruimte sinds september 2015 in het oude postkantoor aan de Molenstraat organiseert.

Agenda
We doen meer dan exposities organiseren! Galerie De Ruimte staat voor kunst kopen, kunst beleven, kunsteducatie en kunst maken. We houden de kunst graag levendig!

Bekijk de agenda en reserveer voor de workshopspecials en lezingen, gedoceerd door zeer ervaren kunstdocenten, zodat je zeker bent van een plaatsje! Wil je op de hoogte gehouden worden over onze activiteiten? Bekijk de agenda van de krant of op www.galeriederuimte.nl

Algemene gegevens van Galerie De Ruimte
T/m eind december zijn wij op zaterdag al vanaf 11.00 open!
vrij. 14.00-17.00 / zat. 11.00 – 17.00 uur en zon. 13.00 – 17.00 uur / overige dagen op afspraak.

Molenstraat 2 – Geldrop – oude postkantoor – www.galeriederuimte.nl – info@galeriederuimte.nl
Toegang expositie gratis / eigen parkeerplaatsen / rolstoeltoegankelijk