ZigZag theater speelt: Verliezers!

Na de succesvolle première van afgelopen vrijdag en de tweede voorstelling zaterdag (26 en 27 oktober j.l.) speelt het ZigZag theater aankomend weekend hun laatste voorstellingen van “Verliezers”. Op vrijdag 2 en zaterdag 3 november a.s. om 20.15 uur in Gemeenschapshuis Zesgehuchten in Geldrop. Wees en snel bij, er zijn nog enkele kaarten beschikbaar!

De toegangsbewijzen kosten slechts € 9,- p.p. (en voor kinderen € 5,- p/stuk). U ontvangt een bevestiging per e-mail en de kaarten kunnen, op de avond van de voorstelling, afgehaald en betaald worden bij de ingang van het Gemeenschapshuis Zesgehuchten aan de Papenvoort 1, in Geldrop.

Er is dit jaar gekozen voor een echt blijspel: een komisch drama, een modern stuk met actuele en eeuwige thema’s dat zich in een korte tijdspanne afspeelt en doorspekt is met doldwaze situaties.

Het stuk speelt zich af in de woonkamer van de familie van Gorp, met vader (eigenaar van een frituurzaak), moeder en twee dochters. Het verhaal begint als de gehele straat de postcodeloterij wint. Alleen de familie van Gorp wint niets! De buren komen regelmatig op bezoek bij de familie, maar dat maakt het er allemaal niet vrolijker op. Dan heeft de presentatrice van de postcodeloterij het idee om een realitysoap van het gezin van Gorp te maken. Onder het motto ‘hoe is het om te leven in een straat met alleen maar miljonairs’ is het programma “de Verliezers” een feit…

Al bijna 100 jaar vermaakt het Zig-zag theater uit Geldrop het publiek met steeds verrassende toneelvoorstellingen. En ook “Verliezers” is weer zo’n eigentijdse, vrolijke en absurd blijspel. Het publiek wordt deze keer meegezogen in een orkaan van onwerkelijkheid en soms plaatsvervangende schaamte, maar krijgt ook weer, zoals het gewend is van voorstellingen van het ZigZag theater, tranen van het lachen. Het geheel staat onder regie van Barrie van de Heuvel.

Kom allen of met familie, vrienden en/ of kennissen naar de voorstellingen en trakteer je gezelschap op een gezellige en vol van humor zittende avond. Geniet op vrijdag 2 of zaterdag 3 november van een doldwaas blijspel, in Gemeenschapshuis Zesgehuchten aan de Papenvoort 1 t/o de kerk van Zesgehuchten. Kaarten voor “Verliezers” zijn te reserveren via de website: www. zigzagtheater.nl