Beste kamermuziekliefhebbers

zondag 21 oktober 12.00 uur

Zonder uitzondering spelen ze de sterren van de hemel. Met trots presenteren we u dit seizoen opnieuw een aantal zeer getalenteerde musici op weg naar de grote concertpodia. We nodigen u van harte uit te komen genieten van hun grote talent. Op zondag 21 oktober verwelkomen we de sprankelende violiste Elise Besemer (24) en veelgeprezen pianist Laurens de Man (25).

Elk apart vielen ze meermalen in de prijzen bij de grote muziekconcoursen en festivals, waaronder het Gergiev-festival en het Prinses Christina Concours. Niet voor niets mocht Elise tijdens het prestigieuze Oskar Back concours in 2016 de tweede prijs in ontvangst nemen. Samen vormen ze een avontuurlijk duo met technisch hoogstaand spel, als een boeiende dialoog.

Hun repertoire bestaat uit grootse vioolsonates uit drie eeuwen muziekgeschiedenis, maar met veel plezier brengen ze ook minder bekende juweeltjes ten gehore. Op zondag 21 oktober vertolkt het duo o.a. de prachtige Kreutzersonate waarin de piano de boventoon voert, maar óók een heerlijke Sonatine van Dvorák. Het Larghetto schoot hem zo plotseling te binnen dat hij het op zijn overhemdsmouw moest noteren…

Entreebewijzen bestellen
U koopt uw tickets snel & gemakkelijk via kasteelgeldrop.nl/tickets-bestellen. Uw ticket(s) worden u per mail toegestuurd. Mocht u de bevestigingsmail met tickets niet ontvangen of uw tickets niet kunnen printen, meld u dan s.v.p. op de dag van het concert bij de kassa. Uw bestelling is door ons systeem geregistreerd. Voor een korte handleiding klikt u hier.

Altijd gratis parkeren
Er is parkeergelegenheid bij de ingang van het Kasteelpark aan de Helze en op de parkeerplaatsen bij de Brigidakerk tegenover de voetgangersingang aan de Mierloseweg.

Volgend concert
Op zondag 12 november met Trio Turmalin, pianotrio met op het programma:
Ludwig van Beethoven, Edmundo Villani-Côrtez en Astor Piazzolla.

Graag tot ziens!
Bestuur Stichting Strabrechttheater