Jij kan het ook, begin met hardlopen bij LOGO

Je wilt meer bewegen, je wilt je fit voelen of je wilt werken aan je conditie, dan moet je bij LOGO aan de slag! Op dinsdag 11 september zal het #startcoach-project voor beginnende hardlopers weer beginnen. Het LOGO project start gemiddeld met 20 tot 25 nieuwe hardlopers. Dus ken of ben jij iemand die een goed voornemen heeft of gewoon graag (weer) wil beginnen met hardlopen? Dan zoeken we jou!

Het #startcoach-project duurt 4 maanden, waarbij je twee maal per week gaat werken aan je conditie, duurvermogen en looptechniek. Samen met andere geïnteresseerden vorm je een hechte groep met een duidelijk doel: je fit gaan voelen! Samenlopen, blessurevrij blijven en plezier krijgen/houden in het lopen, staan hierbij centraal. De trainingen zijn op dinsdag- en donderdagavond van 19.00 uur tot ongeveer 20.30 uur.

Informatiebijeenkomst
Op woensdag 5 september organiseren we een gratis toegankelijke informatieavond. Deze avond staat in het teken van het #startcoach-project én het beginnen met hardlopen. Alle geïnteresseerde beginnende hardlopers zijn van harte welkom. Deze avond begint om 20.00 uur bij Heerenhuys23 in Geldrop.

Aanmelden
Heb jij wel zin in een leuke en uitdagende start na de zomer? Meld je dan aan via onze website, www.logogeldrop.nl/startcoach . Daar is tevens meer te lezen over het #startcoach-project en LOGO in het algemeen.

Over LOGO Geldrop
Lopersgroep Geldrop en omstreken (LOGO) is een actieve vereniging met zo’n 350 leden. Bij LOGO wordt de hardloop- en wandelsport beoefend door middel van trainingen onder leiding van gediplomeerde trainers. Ook heeft LOGO een actieve Fartlek en Bootcamp groep van ieder zo’n 25 leden. Daarnaast organiseren en lopen leden wedstrijden en trimlopen. LOGO is aangesloten bij de Atletiekunie sinds 26 oktober 1986. Voor meer informatie over trainingsmomenten en het aanvragen van een proeftraining kijk op www.logogeldrop.nl. Ook zijn wij te volgen op Facebook en Twitter.