Op vakantie zonder overgewicht

Binnenkort gaan veel Brabanders weer op reis naar verre bestemmingen. Dan is het heerlijk om van tevoren nog even leesvoer in te slaan via Bibliotheek Dommeldal. Daar staan voldoende boeken om de zomer mee door te komen. Daarnaast is het mogelijk om thuis, of vanaf je vakantieadres, een aantal E-Books uit te kiezen en te downloaden op de I-pad, laptop of smartphone. Het kan allemaal.

De VakantieBieb, het zomercadeautje van de Bibliotheek
Je vakantie wordt nog leuker met de VakantieBieb. In de gratis App zijn meer dan 60 E-books te vinden voor jong en oud, die twee maanden te leen zijn. Ook als je geen lid bent van de Bibliotheek. Dat scheelt dus weer gewicht in je koffer of rugzak. Ga naar Google Play of de App Store en download de app!

Ben je tussen de 6 en 12 jaar oud? Dan maak je ook nog eens kans op een iPad mini. Hoe? Stuur een kaartje met daarop jouw favoriete e-book uit de VakantieBieb. Lees meer over de actie en spelvoorwaarden op www.vakantiebieb.nl. De VakantieBieb is open van 1 juli tot en met 31 augustus.

De bieb in de vakantie
Enkele vestigingen van Bibliotheek Dommeldal zijn een weekje gesloten in de zomer:
16 t/m 22 juli is vestiging Son&Breugel gesloten; 23 t/m 29 juli is vestiging Nuenen gesloten; 30 juli t/m 5 augustus is vestiging Mierlo gesloten; 6 t/m 12 augustus is vestiging Heeze-Leende gesloten.

De bieb voor de thuisblijvers
Vestiging Geldrop blijft de hele zomer open op de bekende openingstijden. Maar iedereen is welkom in alle vestigingen van Bibliotheek Dommeldal. Ook voor een krantje, tijdschrift of kopje koffie.En voor de thuisblijvers is er ook de Zomeracademie: nog twee interessante gasten op een zomeravond in de Kasteelhoeve in Geldrop. Op 18 juli is Onno Blom te gast, biograaf van Jan Wokers. En op 15 augustus Eva Rovers, biograaf van Helene Kröller Mϋller, en van Boudewijn Bϋch.

Bibliotheek Dommeldal bezorgt u dit jaar graag weer een fijne zomer.