LOGO Marathon Berlijn groep is er klaar voor!

Geldrop, 24 mei 2018 – Dinsdag 22 mei jl. was de Kick Off training van de LOGO Marathon Berlijn groep. Meer dan 30 LOGO-lopers gaan de uitdaging aan om op zondag 16 september in Berlijn de hele marathon (42,2 km) te lopen. Een aantal is reeds ervaren in het lopen van deze mystieke afstand, maar een ander deel gaat voor de 1e keer 1 van de mooiste marathons ter wereld lopen. Berlijn behoort immers tot de top 5 mooiste marathons! De groep straalt een en al enthousiasme, motivatie en gedrevenheid uit. Het spel moet nog beginnen, maar de 1e stap is gezet!

4 maanden intensief trainen!
De Marathon Berlijn groep bestaat uit lopers die allen al enigszins ervaren zijn in het lopen van halve of hele marathons. De groep wordt begeleid door het ervaren trainingsteam van LOGO. Een uitgebalanceerd trainingsschema van zo’n 16 weken moet iedere loper helpen om de finish in Berlijn te halen. Het trainingsteam is uiterst waakzaam voor overbelasting, overmoedigheid en opkomende sportblessures. Iedere loper traint bij LOGO op zijn of haar eigen niveau. Het doel is immers dat met een grote glimlach zegevierend onder de Brandenburger Tor in Berlijn wordt gefinisht.

Marathonverhaal
Een aantal lopers vertelt hun eigen marathonverhaal. Wat motiveert hun om deze uitdaging aan te gaan en hoe verloopt de 4 maanden training. LOGO gaat dit de komende maanden publiceren via facebook en de website. Kijk dus regelmatig op http://www.logogeldrop.nl of op onze Facebookpagina (LOGO Geldrop).

5-daagse sportreis
De Marathon van Berlijn maakt onderdeel uit van een 5-daagse sportreis, georganiseerd door SERGE Sportreizen. SERGE organiseert jaarlijks voor LOGO sportreizen, zodat vele LOGO lopers in alle uithoeken van de wereld hebben gelopen (www.logogeldrop.nl/serge). Door de vele supporters en familieleden die meegaan, bestaat de Berlijn groep uit meer dan 70 personen. Deze sportreis start op vrijdag 14 september met een bezoek aan de Expo Berlin Vital, een beurs voor iedere hardloper! Op zaterdag volgt een korte ontbijtloop met ontbijt in het Olympisch stadion. Zondag is DE dag! Op maandag genieten we van een uitgebreide stadstour door Berlijn.

Over LOGO Geldrop
Lopersgroep Geldrop en omstreken (LOGO) is een actieve vereniging met zo’n 350 leden. Bij LOGO wordt de hardloop-, wandel- en bootcampsport beoefend door middel van trainingen onder leiding van gediplomeerde trainers. Daarnaast organiseren en lopen leden wedstrijden en trimlopen. LOGO is aangesloten bij de Atletiekunie sinds 26 oktober 1986. Voor meer informatie over trainingsmomenten en het aanvragen van een proeftraining kijk op www.logogeldrop.nl. Ook zijn wij te volgen op Facebook en Twitter.