LOGO Bootcamp groep groeit iedere week……

Zaterdag 12 mei jl. waren alle Bootcampers van LOGO in een mooi LOGO shirt gestoken. De Bootcamp groep groeit iedere week in core stability, uithoudingsvermogen, kracht, samenwerking en het hebben van plezier! De groep is inmiddels uitgegroeid tot een 20-tal actieve leden! Het ploeteren in het zand, het kruipen door het gras, het hangen aan klimtoestellen, allemaal draagt het bij aan een betere fitheid van je lichaam. In 1,5 uur tijd wordt gewerkt aan je eigen vitaliteit.

Bootcamp voor iedereen toegankelijk
LOGO is een vereniging waarbij men het belangrijk vindt dat de sport voor iedereen toegankelijk moet zijn. Voor slechts € 1,75 per training (geen extra inschrijfkosten) van 1,5 uur werk je aan je eigen vitaliteit. In die 1,5 uur leggen we zo’n 3 tot 4 km af en doen we 7 tot 10 setjes oefeningen. Van touwtrekken tot lunges, van planken tot opdrukken, alle spieren van je lichaam komen aan bod. En last but not least, het is vooral leuk om te doen!

Zes gediplomeerde Bootcamp trainers!
LOGO heeft in 2017 uit ons trainersteam van 30 trainers een zestal trainers speciaal opgeleid voor Bootcamp training. Zo kunnen we continuïteit en gevarieerde trainingen verzorgen voor onze Bootcamp groep. Gebleken is dat iedere trainer zijn eigen “specialties” toepast bij de oefeningen.

Inschrijven
Inschrijven voor de LOGO Bootcamp doe je via www.logogeldrop.nl/lidworden en daarbij kies je voor Bootcamp. Natuurlijk kun je ook eerst een paar proeftrainingen doen! Kijk voor meer informatie over LOGO Bootcamp op www.logogeldrop.nl/bootcamp of op onze Facebookpagina (LOGO Geldrop).

Over LOGO Geldrop
Lopersgroep Geldrop en omstreken (LOGO) is een actieve vereniging met zo’n 350 leden. Bij LOGO wordt de hardloop-, wandel- en bootcampsport beoefend door middel van trainingen onder leiding van gediplomeerde trainers. Daarnaast organiseren en lopen leden wedstrijden en trimlopen. LOGO is aangesloten bij de Atletiekunie sinds 26 oktober 1986. Voor meer informatie over trainingsmomenten en het aanvragen van een proeftraining kijk op www.logogeldrop.nl. Ook zijn wij te volgen op Facebook en Twitter.