Grijp die kans en leer nog dit jaar werken met de e-Overheid

Laatste kans?

Dankzij een subsidie van de gemeente Geldrop-Mierlo kan Bibliotheek Dommeldal in de vestiging Geldrop dit jaar nog één serie van 4 gratis trainingen aanbieden, rond het Werken met de e-overheid. Op de  dinsdagen 28 nov., 5 dec., 12 dec., en 19 dec. van 9.30-11.30u;

Er is een maximum aantal deelnemers, dus snel aanmelden is gewenst. Aanmelden kan online op www.bibliotheekdommeldal.nl, of met een formulier aan de balie in de bieb in Geldrop, of telefonisch op 040 2854224.

De overheid wil dat burgers en bedrijven uiterlijk in 2017 hun zaken met de overheid digitaal kunnen afhandelen. Of het nu gaat om het aanvragen van huurtoeslag, om werk zoeken, of om het doorgeven van een verhuizing.

Met de Cursus Digisterker Werken met de e-overheid, helpt Bibliotheek Dommeldal de cursisten om zelfstandig gebruik te maken van de digitale dienstverlening van de overheid. Deelnemers leren er zoeken en werken met hun eigen DigiD in een veilige digitale omgeving. Op eigen laptop of op een laptop van de Bibliotheek.

Van de cursist wordt wel basiskennis verwacht omtrent het gebruik van e-mail, toetsenbord en muis. De cursus wordt afgesloten met een certificaat van deelname.