Laat uw kunst of antiek taxeren!

Op zondag 8 oktober organiseert Galerie De Ruimte in samenwerking met Kunsthandel Art Dumay uit Nuenen het taxatie-evenement ‘Kunst & Curiosa’. Iedereen kan tussen 13.00 en 17.00 uur zonder afspraak binnenlopen en een aantal objecten laten taxeren. Wie weet heeft u wel kostbaarheden in huis!

Kom naar Galerie De Ruimte met de voorwerpen waar u meer over wilt weten! De taxateurs Paul Dumay, eigenaar van Kunsthandel Art Dumay en Eric Rijnders, kunsthistoricus, zullen u graag meer vertellen over de achtergrond, waarde en verkoopmogelijkheden. De taxatie is bij deze gelegenheid mondeling. Kunsthandel Art Dumay kan desgewenst ook een schriftelijke taxatie voor een boedelverdeling, scheiding of verzekering voor u verzorgen.

Tijdens het Kunst & Curiosa Evenement kunt u voor € 5,00 1-3 voorwerpen laten beoordelen, en 4-6 voorwerpen voor €10,00 tegen contante betaling laten taxeren. Denkt u hierbij aan schilderijen, werken op papier, zilver, munten, juwelen en antieke (kleine) voorwerpen. In verband met wachttijden heeft de galerie zitgelegenheid en een bescheiden catering met koffie en een gebakje.

Over Kunsthandel Art Dumay
Kunsthandel Art Dumay in Nuenen gevestigd aan het Park 75 (vanaf 1 november Cockeveld 4), bestaat uit een kunsthandel voor klassieke kunst (19e en 20e eeuw) en een galerie voor moderne kunst. Tevens beschikt Art Dumay over een gespecialiseerd restauratie – en inlijstatelier (sinds 1937).

Over Galerie De Ruimte
Galerie De Ruimte is een galerie in het centrum van het Brabantse dorp Geldrop. De galerie streeft er naar de toegankelijkheid van kunst en het begrip voor en over kunst te vergroten. Dat doet wij onder andere door:

  • Exposities: elke 8 weken is er een nieuwe expositie waarin hedendaagse kunst wordt gepresenteerd.
  • Kunstgerelateerde lezingen, workshops en andere evenementen.

Tevens geven wij kunstadvies en is de galerie dé plek voor uw exclusieve bijeenkomst!

Galerie De Ruimte: platform voor kunst en cultuur

Galerie De Ruimte, Molenstraat 2 in Geldrop
www.galeriederuimte.nl / info@galeriederuimte.nl