Genieten van de Strabrechtse Heide(loop)

De Strabrechtse Heideloop vindt dit jaar plaats op dinsdagavond 29 augustus. De Strabrechtse Heideloop heeft verschillende mooie routes over de prachtige Strabrechtse Heide en is daardoor voor iedereen toegankelijk. Jong en oud, iedereen is welkom om te genieten!

Ook genieten van de Strabrechtse Heide?
Schrijf je dan nu al in! Voorinschrijven kan t/m zaterdag 26 augustus via www.inschrijven.nl. Inschrijven op de wedstrijddag zelf kan tot 10 minuten voor de start. De jeugd (onder 17 jaar) mag gratis deelnemen. Volwassenen (vanaf 18 jaar) betalen €5,00 als zij zich voorinschrijven en €7,00 op de wedstrijddag zelf. Kijk voor meer informatie over LOGO en andere wedstrijden op www.logogeldrop.nl.

Door het succes van de afgelopen jaren heeft LOGO (de organisatie) besloten om door te gaan met de drie afstanden: 3,4 km – 6,2 km – 10 km. Zo kunnen de hardlopers kiezen uit drie routes. Maar dat is niet alles. Ook alle wandelaars uit de regio zijn van harte welkom. Voor hen is een prachtig parcours van 9,2 km uitgestippeld. Alle afstanden starten en finishen bij Manege Meulendijks (Strabrechtseheideweg 6 te Heeze). Het eerste startschot zal om 18.45 uur gelost worden voor de wandelaars. Het eerste startschot voor de hardlopers zal om 19.00u gelost worden.

Over LOGO Geldrop
Lopersgroep Geldrop en omstreken (LOGO) is een actieve vereniging met zo’n 370 leden. Bij LOGO wordt de hardloopsport en de wandelsport beoefend door middel van training en begeleiding van deelname aan wedstrijden en trimlopen onder leiding van gediplomeerde trainers. LOGO is aangesloten bij de Atletiekunie sinds 26 oktober 1986. Voor meer informatie over trainingsmomenten en het aanvragen van een proeftraining kijk op http://www.logogeldrop.nl. Ook zijn wij te volgen op Facebook en Twitter.