Kado’s gevraagd voor tobola van De Dreef

Op 3 september is het weer zover, dan vindt de altijd gezellige open dag van Wijkcentrum De Dreef plaats. Zoals elk jaar is er ook weer een tombola, waarmee we altijd veel geld ophalen wat we vervolgens weer kunnen gebruiken voor de activiteiten, en voor die tombola hebben we prijzen nodig, veel prijzen.

En om aan prijzen te komen wil Wijkcentrum De Dreef graag een beroep doen op je, want bijna iedereen heeft wel van die spulletjes in de kast die je nooit gebruikt, de zogeheten kastvulling. De bekende miskoop van de maand, waar je niets mee doet, of dat cadeautje wat je gehad hebt maar wat je niet mooi vind. Denk ook eens aan je kerstpakket, zat daar niet iets in wat je niet gebruikt? Dat zijn allemaal spullen die we kunnen gebruiken voor de tombola, zo lang ze maar nieuw zijn of er als nieuw uitzien.

De vraag is dus, willen jullie allemaal in de kasten kijken wat je hebt, inleveren wat je kwijt wilt (gewoon bij De Dreef aan de bar inleveren), dan kunnen we in september weer een geweldige tombola draaien.

Alvast allemaal heel erg bedank voor jullie hulp. En een hele fijne zomer(vakantie).

Wijkcentrum De Dreef