Duizenden koopjes op grote boeken- en platenmarkt voor Haïti

Op zondag 2 juli is de jaarlijkse grote boeken- en platenmarkt van Stichting Actie voor Haïti. Duizenden boeken, elpees, cd’s en dvd’s worden dan tegen scherpe prijzen verkocht in wijkcentrum De Dreef te Geldrop.

De boekenmarkt is georganiseerd door Stichting Actie voor Haïti. Deze vrijwilligersgroep is al sinds 2003 actief bezig om geld in te zamelen voor kinderen in Haïti. Meer informatie over de activiteiten van Stichting Actie voor Haïti is te vinden op de website www.actievoorhaiti.nl en op Facebook.

De grote boeken- en platenmarkt op zondag 2 juli is van 11.00 tot 15.00 uur in wijkcentrum De Dreef bij Winkelcentrum Coevering te Geldrop. Entree is vijftig eurocent per persoon.

Tientallen tafels staan 2 juli vol met duizenden boeken. Veel romans, vaak nog zo goed als nieuw, stapels pocketboekjes, kinderboeken, naslagwerken over alle denkbare onderwerpen, tijdschriften, stripboeken, complete series en nog veel meer. Verder nog een grote collectie elpees, zowel klassiek als populair, honderden dvd’s en cd’s. Voor verzamelaars is er veel moois te vinden en mensen die bijvoorbeeld nog een paar leuke boeken zoeken voor in de vakantieperiode zullen zeker slagen. Alles wordt verkocht tegen zeer scherpe prijzen.