Vriendenlunch op kasteel in Italiaanse sfeer

Op zondag 11 juni organiseert Stichting Vrienden van Kasteel Geldrop, ook voor niet-vrienden, een Italiaanse lunch. Bij mooi weer vindt deze buiten plaats vanaf 11.30 uur aan een lange tafel. Aanmelden kan via http://www.kasteelgeldrop.nl.

De invulling van de lunch, welke verzorgd wordt door de Kasteelhoeve, ziet er als volgt uit: voorgerecht bestaande uit brood en olijfolie, olijven en tonijnsalade; hoofdgerecht: Pasta penne met truffel, gerookte kip en groente, tomatensalade en balsamico; 2 drankjes naar keuze (wijn, bier, frisdrank); koffie of thee naar keuze.

De Italiaanse lunch is voor alle geïnteresseerden toegankelijk en vrienden worden van harte uitgenodigd om introducées mee te nemen. Het adres is Kasteel Geldrop, Mierloseweg 1, Geldrop. De kosten voor de lunch bedragen € 19,50 voor vrienden en € 21,50 voor overige belangstellenden. Om ca. 14.30 uur wordt de lunch afgesloten.

Bij slecht weer vindt de lunch plaats aan ronde tafels in de drie stijlkamers van het kasteel. Vanaf 11.30 uur verwelkomen wij u bij de hoofdingang met een drankje en vanaf 13.00 uur speelt trovatore Angelo Indaco Italiaanse liederen.

Aanmelding kan via onze site http://www.kasteelgeldrop.nl waarna u automatisch een bevestiging van deelname ontvangt. Wij verzoeken u dan voor 8 juni het verschuldigde bedrag over te maken naar bankrekening nummer NL92 RABO 0120 3992 61 t.n.v. St. Vrienden van Kasteel Geldrop o.v.v. Italiaanse lunch 2017. Er is plaats voor maximaal 70 personen. Indien u daaraan de voorkeur