Trainen voor Marathon Eindhoven?

Wil je de hele, halve of kwart marathon van Eindhoven lopen? Dan heeft LOGO hét project voor jou: LOGO for it! Samen bereiden we jou als loper voor op je (eerste) hele, halve of kwart marathon.

Onder begeleiding van onze trainers gaan gelijkgestemden trainen voor dit mooie en grote loopevenement. Net als vorig jaar zal het LOGO for it!-project lopers uit de regio voorbereiden op drie afstanden: de hele (42,195km), de halve (21,1km) en kwart (10km) marathon. De deelnemers voor de langste twee afstanden zullen drie keer per week gaan trainen. De deelnemers voor de 10 kilometer trainen 2 keer per week.
Train je mee?

Het LOGO for it-project start op zondag 7 mei. Tijdens de eerste training(en) zal er gekeken worden bij welke groep je aan kunt sluiten. Zo train je altijd op je eigen niveau en bereiden wij je voor op jouw doel. Voor welke afstand zou jij willen trainen? Meer informatie is te lezen op www.logogeldrop.nl.

Over LOGO Geldrop
Lopersgroep Geldrop en omstreken (LOGO) is een actieve vereniging met zo’n 350 leden. Bij LOGO wordt de hardloop- en wandelsport beoefend door middel van trainingen onder leiding van gediplomeerde trainers. Daarnaast organiseren en lopen leden wedstrijden en trimlopen. LOGO is aangesloten bij de Atletiekunie sinds 26 oktober 1986. Voor meer informatie over trainingsmomenten en het aanvragen van een proeftraining kijk op www.logogeldrop.nl. Ook zijn wij te volgen op Facebook en Twitter.