LOGO Trimloopcyclus: hardlopen en wandelen voor iedereen

Op de derde dinsdag van april (18e), mei (16e) en juni (20e) is het weer tijd om je hardloop- of wandelschoenen uit de kast te halen. Dan vindt namelijk de LOGO Trimloopcyclus weer plaats.

De LOGO Trimloopcyclus is er voor iedereen uit de regio: wandelaars, hardlopers én kinderen. Iedereen is welkom bij dit drie edities tellende evenement. Naast het sportief bezig zijn staat gezelligheid centraal. Het is dan ook een recreatieve loop over verharde en onverharde paden in de bossen bij Geldrop/Heeze. Deelnemers kunnen genieten van de lentegeur, de stilte van het bos, de vogeltjes en het steeds groener wordende bos. Kinderen (t/m 12 jaar) lopen 1 of 2 kilometer. Wandelaars hebben de keuze uit een ronde van 6 of 9 km en de hardlopers lopen 1 of 2 keer een ronde van 5km.

Inschrijven
Voorinschrijven voor de eerste editie kan tot en met 16 april via www.inschrijven.nl. Na-inschrijven kan tot 10 minuten voor de start van jouw onderdeel. Let op: Er wordt een onderscheid gemaakt tussen de kosten van het voor- en na-inschrijven. Kijk voor meer informatie op www.logogeldrop.nl of op onze Facebookpagina (LOGO Geldrop).

Over LOGO Geldrop
Lopersgroep Geldrop en omstreken (LOGO) is een actieve vereniging met zo’n 350 leden. Bij LOGO wordt de hardloop- en wandelsport beoefend door middel van trainingen onder leiding van gediplomeerde trainers. Daarnaast organiseren en lopen leden wedstrijden en trimlopen. LOGO is aangesloten bij de Atletiekunie sinds 26 oktober 1986. Voor meer informatie over trainingsmomenten en het aanvragen van een proeftraining kijk op www.logogeldrop.nl. Ook zijn wij te volgen op Facebook en Twitter.