DSR Food Geldrop viert 1e lustrum

Het is inmiddels 5 jaar geleden dat Wilma de Corte is gestart met haar DSR Food vestiging in Geldrop. Ze heeft van haar hobby haar werk gemaakt.

Het was begin februari 2012 toen DSR Food Geldrop ingeschreven werd bij de KvK. Niet veel later stroomden de eerste bestellingen al binnen; van hapjesschalen voor een verjaardag tot buffetten bij zakelijke vergaderingen. Inmiddels, 5 jaar later, hebben vele klanten kunnen genieten van de overheerlijke lekkernijen uit de keuken van Wilma.

Kwaliteit en service
DSR Food Geldrop staat voor goede kwaliteit voor een lage prijs. En dat blijkt ook uit de beoordelingen die de afgelopen jaren binnen zijn gekomen. Wilma heeft inmiddels 85 beoordelingen ontvangen met een 9,0 als gemiddelde cijfer. “Naast de kwaliteit die wij bieden is de service van groot belang”, zegt de eigenaresse. “We stemmen altijd in goed overleg af wat de klant wil”.

Ook genieten?
Dat kan! Het assortiment van DSR Food Geldrop is de laatste jaren flink uitgebreid. Naast de hapjesschalen en buffetten kunt u tegenwoordig ook genieten van een high tea, een zelfgemaakte soep of een lunch. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan een kijkje op http://www.dsrfood.nl of bel naar 040-787 94 28.

Over DSR Food Geldrop
DSR Food is een cateringservice met haar wortels in Enschede en telt meer dan 30 vestigingen door heel Nederland. DSR Food staat voor kwaliteit tegen een scherpe prijs. DSR Food Geldrop verkoopt o.a. hapjesschalen, lunches, salades, high tea en buffetten. Voor meer informatie en het complete assortiment, http://www.dsrfood.nl. Ook zijn wij te volgen op Facebook.