LOGO Midwinter Trail: genieten van de natuur

Lopen in de natuur. Niet via brede gebaande paden, maar via slingerende single tracks jezelf mee laten voeren naar plekken waar je anders niet snel komt. Je weg zoeken langs beekjes en vennen, genieten van vergezichten over de heide, de geur van het bos opsnuiven en met een beetje mazzel sta je oog in oog met loslopend wild.

Op zondag 12 februari is dit mogelijk tijdens de eerste editie van de LOGO Midwinter Trail. Er zullen twee trail-routes van ongeveer 8 en 16 km uitgezet worden in het uitgestrekte bos- en heidegebied tussen Geldrop en Leende. De start en finish zijn bij Café de Boerderij/Stal de Meijldijk (Kreijl 40 te Heeze). De eerste groep (16km hardlopers) vertrekt om 11.00 uur, gevolgd door de hardlopers voor 8km (11.10 uur). Als laatste (11.15 uur) vertrekken de wandelaars voor hun 8 kilometer.

Ook genieten van de natuur?
Schrijf je dan snel in! Omdat we door prachtige natuurgebieden lopen is er een maximum aantal deelnemers per afstand. Voorinschrijven kan tot 10 februari via www.inschrijven.nl. Inschrijven op de dag zelf is uiteraard alleen mogelijk als het maximum aantal deelnemers nog niet is bereikt. Meer informatie is te vinden op www.logogeldrop.nl.

Over LOGO Geldrop
Lopersgroep Geldrop en omstreken (LOGO) is een actieve vereniging met zo’n 350 leden. Bij LOGO wordt de hardloop- en wandelsport beoefend door middel van trainingen onder leiding van gediplomeerde trainers. Daarnaast organiseren en lopen leden wedstrijden en trimlopen. LOGO is aangesloten bij de Atletiekunie sinds 26 oktober 1986. Voor meer informatie over trainingsmomenten en het aanvragen van een proeftraining kijk op www.logogeldrop.nl. Ook zijn wij te volgen op Facebook en Twitter.