Wandelen is genieten

Wat is er nou mooier dan wandelen op een frisse winter ochtend? Op woensdag 4 januari 2017 start het wandelproject ‘Wandel met LOGO de winter door’. Een project voor alle wandelliefhebbers uit de regio.

‘Wandel met LOGO de winter door’ duurt 3 maanden, waarbij je twee maal per week gaat trainen. Samen lopen, genieten van de natuur en plezier maken met de groep staan hierbij centraal.

De trainingen zijn op maandag- en woensdagochtend van 09.00 uur tot ongeveer 10.30 uur.

Aanmelden
Heb jij wel zin in leuke en mooie wandeltochten? Meld je dan aan via onze website, www.logogeldrop.nl. Daar is tevens meer te lezen over het project en LOGO in het algemeen.

Over LOGO Geldrop
Lopersgroep Geldrop en omstreken (LOGO) is een actieve vereniging met zo’n 350 leden. Bij LOGO wordt de hardloop- en wandelsport beoefend door middel van trainingen onder leiding van gediplomeerde trainers. Daarnaast organiseren en lopen leden wedstrijden en trimlopen. LOGO is aangesloten bij de Atletiekunie sinds 26 oktober 1986. Voor meer informatie over trainingsmomenten en het aanvragen van een proeftraining kijk op www.logogeldrop.nl. Ook zijn wij te volgen op Facebook en Twitter.