Afsluiting rotonde centrum Geldrop

Vanaf zaterdag 22 oktober 06:00 uur tot zondag 6 november 18:00 uur is de rotonde centrum Geldrop (Mierloseweg/Helze/Nieuwendijk) afgesloten voor al het verkeer. De afsluiting is noodzakelijk voor het aanpassen van de rotonde en het vernieuwen van het asfalt en de markeringen. De aanpassingen betreffen het verhoogd aanleggen van de fiets- en voetpaden rondom de rotonde en het verwijderen van de extra rijbanen.

OMLEIDINGEN
Het verkeer vanuit A67/Heeze richting Nuenen en omgekeerd wordt omgeleid via de route Bogardeind-Laan der vier Heemskinderen-Dommeldalseweg-Johan Peijnenburgweg-Mierloseweg-Nuenensweg. Voor deze omleiding wordt het kruispunt Mierloseweg-Nuenenseweg tijdelijk aangepast en voorzien van een verkeersregelinstallatie. Het verkeer vanuit Helmond richting Eindhoven en omgekeerd wordt omgeleid via de N270 (Helmondweg). Voor het fietsverkeer wordt een kleinschalige omleiding langs het werk ingesteld, via het parkeerterrein Achter de Kerk en de ventweg van de Helze.

Bereikbaarheid Centrum Geldrop
Centrum Geldrop en de bijbehorende parkeerplaatsen blijven bereikbaar. Parkeerplaats Achter de Kerk is tijdens de werkzaamheden enkel bereikbaar via de Stationsstraat/Heggestraat. Het gemeentehuis en parkeerterrein De Meent blijven bereikbaar via het kruispunt Mierloseweg-Johan Peijnenburgweg. Bedrijven aan de Nieuwendijk zijn bereikbaar via de Eindhovensweg.

Afsluiting Geldropseweg te Eindhoven
Vanaf zaterdag 22 oktober 06:00 uur tot dinsdag 25 oktober omstreeks 23:59 uur is de Geldropseweg ter hoogte van het Daf-terrein afgesloten voor al het verkeer. Het doorgaande verkeer tussen Eindhoven en Geldrop wordt in deze periode omgeleid via rijksweg A67.

Een gedachte over “Afsluiting rotonde centrum Geldrop

  1. a.van Tie 21/10/2016 / 00:19

    Wat een drama. Geldrop afsluiten en ook de Geldropseweg extra kilometers. Miscommunicatie tussen Ehv. en Geldr. Praten jullie niet samen?

    Like

Reacties zijn gesloten.