LOGO klaar voor Marathon Eindhoven

De tweede zondag van oktober, daar trainen veel LOGO-leden voor. Ook dit jaar! De een loopt zijn eerste 10 kilometer en de ander loopt voor de 10e keer de halve marathon. Ieder op zijn/haar eigen niveau.

Traditiegetrouw is LOGO actief bij het grootste sportevenement van Brabant, Marathon Eindhoven. Ook dit jaar zullen weer veel LOGO-leden hun beste beetje voorzetten. LOGO staat zelfs in de top 5 van atletiekverenigingen met het meeste aantal deelnemers!

Maar er is meer. Naast al dat hardloopgeweld zijn er ook veel LOGO-leden (weer) actief als vrijwilliger. De een in de organisatie, de ander als pacer/haas en weer een ander staat bij de verzorgingspost. Via deze weg wil LOGO al haar leden alvast heel veel succes én plezier wensen. Jullie kunnen het!

Over LOGO Geldrop
Lopersgroep Geldrop en omstreken (LOGO) is een actieve vereniging met zo’n 350 leden. Bij LOGO wordt de hardloopsport en de wandelsport beoefend door middel van training en begeleiding van deelname aan wedstrijden en trimlopen onder leiding van gediplomeerde trainers. LOGO is aangesloten bij de Atletiekunie sinds 26 oktober 1986. Voor meer informatie over trainingsmomenten en het aanvragen van een proeftraining kijk op www.logogeldrop.nl. Ook zijn wij te volgen op Facebook en Twitter.